O nama

Kratko o Društvu

Uvijek se borimo za pravdu i pobjedu u slučaju.

Advokatsko društvo “Hadžimahmutović Begagić i partneri” d.o.o. Zenica osnovano je 11. februara 2019. godine. Osnovali su ga mladi advokati Hadžimahmutović Tarik i Begagić Jasmin, te tako krunisali svoju dotadašnju advokatsku praksu.

Ono što karakteriše naš advokatski tim: pravno znanje, kompetentnost, profesionalizam, posvećenost, iskustvo, kreativnost, diskretnost, lojalnost, iskrenost, fleksibilnost. Većina zaposlenih advokata  u Društvu pruža pravne usluge iz svakog segmenta prava, dok se poseban akcenat stavlja na specijalizaciju i izgradnju vrhunskih pravnih stručnjaka za svaku pojedinu granu prava (krivično pravo, upravno pravo, građansko pravo sa svojim podoblastima- odštetno, nasljedno, porodično, privredno pravo, stvarna prava i dr).

Pored zaposlenih pravnih stručnjaka, Advokatsko društvo ima ugovorne odnose sa spoljnim saradnicima – ekspertima u oblastima medicine, saobraćaja, mašinstva, ekonomije, građevine, geodezije, arhitekture i dr, čija stručna znanja upotpunjuju pravna i od nemjerljivog su značaja za ostvarivanje prava klijenata.

Naša vizija se ogleda u angažovanju mladih stručnjaka iz oblasti prava, koji se svojim znanjem, kompetencijama i sposobnostima uklapaju u postojeći tim Advokatskog društva.

Zatražite konsultacije

Pozovite: 032/243-111

Stručan pravni tim

Ambiciozni i visokoobrazovani advokati

Ogleda se u visokom stepenu znanja, lojalnosti, kreativnosti i iskustvu.

Posvećenost slučajevima 95%
Iskustvo 85%
Pobjede u slučajevima 100%